Hulp nodig bij het vinden van de juiste match? Neem contact op met MKR!

Diensten

MKR uitzendbureau is erg veelzijdig en biedt diverse diensten aan. Bekijk hieronder met welke werkzaamheden we je kunnen helpen.

MKR Uitzendbureau zorgt voor de beste match tussen opdrachtgever en uitzendkracht. We kijken niet alleen naar jouw werkervaring, maar willen je écht leren kennen. Zo ontstaan de beste samenwerkingen en vinden we jouw droombaan. 

De juiste kandidaten koppelen aan een functie kan een lastige en tijdrovende klus zijn. Waar let je op tijdens de sollicitatieronde en hoe voorkom je een slechte match? Geef deze taak uit handen aan MKR en wij zorgen voor de beste kandidaten voor de functie. 

Administratie, risico’s, wetten en regels: ondernemers met werknemers in dienst krijgen er mee te maken. Heb jij hier voldoende tijd en kennis voor om alles correct te laten verlopen of wil je graag dat wij dit voor je uit handen nemen?

Als ZZP’er wil je blijven doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Nieuwe klanten en opdrachten zoeken neemt veel tijd in beslag en is misschien niet je sterkste punt. Wij helpen je graag aan de juiste opdrachtgevers!