Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
vacatures

Over MKR Uitzendbureau

Persoonlijke aandacht maakt het verschil

Rachelle Dankers is de drijvende kracht achter MKR Uitzendbureau. Met persoonlijke aandacht voor opdrachtgevers en uitzendkrachten brengt zij twee werelden succesvol samen. “Het gezamenlijke doel van opdrachtgevers, uitzendkrachten en MKR Uitzendbureau is simpelweg: de juiste mensen, op de juiste plek.” Rachelle kijkt daarom niet alleen naar relevante werkervaring of diploma’s. “Een uitzendkracht zit pas goed op zijn of haar plek, als het hele plaatje klopt. Hij of zij moet passen binnen de bedrijfsmentaliteit, zich goed voelen in een bepaald team. Werkervaring opdoen of het behalen van een certificaat kunnen we altijd nog realiseren.”

De juiste match maken, daar gaat het dus om. Exact dat is de reden waarom Rachelle al haar uitzendkrachten én opdrachtgevers persoonlijk kent en intensief contact met ze onderhoudt. “Het versturen van een verjaardagskaart, twee keer per jaar een bedrijfsuitje, regelmatig even peilen hoe alles gaat: op deze manier uit ik mijn waardering naar de uitzendkrachten.” Om opdrachtgevers tevreden te stellen zet ze ook graag een stapje extra. “Ze kunnen op MKR Uitzendbureau bouwen. Zo biedt ik 100% levergarantie, luister ik goed naar hun wensen, ben ik altijd bereikbaar en is alles met mij te bespreken.”

No cure, no pay

Het doel van Rachelle is duidelijk. “Als ik, om welke reden dan ook, dat doel niet behaal, dan hoeft de opdrachtgever daar ook niet voor te betalen.” No cure, no pay geldt voor de volgende diensten van MKR Uitzendbureau:

Klantervaringen

Ik heb altijd gewerkt bij deze baas en heb niks te klagen gehad heb jij het even slecht heen probleem heb je geen werk of wil je wat extra’s meld je dan aan heb nooit problemen gehad en ze staan altijd voor je klaar hier word ook gekeken naar wat voor persoon je bent en waar je geplaatst word dus …. ze kijken ook of je ergens tussen past dus je hebt het altijd naar je zin zo niet dan ligt het aan je zelf ik zou zeggen neem je cv mee meld je aan en je gaat zeker wat horen mijn zegen heb je niet twijfelen gewoon doen ……

– Davy Bazuin

Goede en nette uitzendburo je bent zo aan de bak en betaald altijd netjes op tijd , heeft heel vriendelijk personeel , mocht je thuis zitten of werk zoekend zijn dan is mkr zeker een aanrader

– David Marocsai

Betrouwbaar, vriendelijk, hulpvaardig. Heb je geen werk. Ik raad het je aan om te bellen. Binnen 1 a 2 dagen ben je gelijk aan de slag. Zo snel heb ik dat nergens mee gemaakt.

– Wijnand Scheffer

Als iemand weet hoe je mensen kan connecten dan is Rachelle wel de aangewezen persoon die je moet hebben.

– Erik Kettenis

Altijd tevreden geweest met Rachelle.
Aanrader!

– Bob Krantz

Sociale mensen die staan voor wat ze aanbieden !!!

– Antonie Michaël Espinosa

Kennismaken met Rachelle Dankers?
Bel meteen 0174 500 927

 
× Heb je een vraag?