Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
vacatures

Payrolling

Payrolling: minder risico, meer gemak

Administratie, verantwoordelijkheden, risico’s, wetten en regels: ondernemers met werknemers in dienst krijgen er allemaal mee te maken. Heb jij voldoende tijd hiervoor en beschik jij over de benodigde kennis om alles correct te laten verlopen?

Payrolling is de ideale oplossing als je minder tijd en energie kwijt wilt zijn aan de administratieve rompslomp rondom werknemers. MKR Uitzendbureau neemt als ervaren payroll-bedrijf het juridisch werkgeverschap over. Dat betekent dat wij het juridische, financiële en administratieve gedeelte uit handen nemen, inclusief alle bijbehorende risico’s. Zo heb jij geen omkijken meer naar de uitbetaling van jouw werknemers én kan jij je met een gerust hart concentreren op jouw onderneming.

Tot 5,5 jaar flexibel verlonen met payrolling

Ook al is MKR Uitzendbureau in het geval van payrolling de juridische werkgever, je blijft als opdrachtgever zelf verantwoordelijk voor het contact met en het leidinggeven aan de desbetreffende werknemer(s). Een win-win situatie, noemen we dat. We kunnen de werknemer bovendien tot wel 5,5 jaar flexibel verlonen door middel van payrolling. Tijdens die periode kan je bij ons altijd terecht met personeelsvraagstukken en voor juridisch advies.

MKR Uitzendbureau neemt ook alle zorgen uit handen op het gebied van werving en selectie en ben je op zoek naar tijdelijk personeel? Lees dan meer over onze diensten uitzenden en zzp-bemiddeling!

Meer weten over payrolling?
Bel meteen 0174 500 927

 
× Heb je een vraag?