Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
vacatures

Uitzenden

Een uitzendbureau voor uitzendkrachten…

Werken via een uitzendbureau, is dat eigenlijk wel een slimme zet? Wel als het MKR Uitzendbureau betreft! Want wij bieden onze uitzendkrachten veel voordelen. Doorbetaald krijgen bij ziekte, vakantiedagen naast de verplichte vrije feestdagen, vakantiegeld, werken volgens een cao…

Toch gaan we veel verder dan dat. Het begint al bij de kennismaking. We kijken niet alleen naar wat jij al kan en op welk werkgebied jij ervaring hebt, maar vinden het nóg belangrijker om erachter te komen wat jij daadwerkelijk leuk vindt om te doen. Welke functie trekt jou aan en welke opleiding of cursus kunnen wij jou bieden om jou klaar te stomen voor die functie? Bij welke opdrachtgevers pas jij goed en binnen welk team?

Door middel van persoonlijke aandacht leren wij jou kennen en kunnen we jou de baan bieden die écht bij je past. Des te groter de kans dat jij uiteindelijk een vast contract krijgt aangeboden bij een van onze opdrachtgevers. Jij blij, wij blij!

… en voor opdrachtgevers

Diezelfde persoonlijke aandacht en betrokkenheid is ook een groot voordeel voor onze opdrachtgevers. Doordat we al onze uitzendkrachten goed kennen, weten we exact wie de meest geschikte kandidaat voor een openstaande functie is.

MRK Uitzendbureau is met name actief in de sectoren (wegen)bouw, techniek, productie en logistiek. We hebben een uitgebreide selectie uitzendkrachten op lbo-, mbo- en hbo-niveau; van grondbewerkers tot kraanmachinisten en van hoveniers tot financieel medewerkers. Naast dat wij het belangrijk vinden dat een uitzendkracht echt past bij het DNA van onze opdrachtgever, hechten we waarde aan zekerheid. Zo bieden wij 100% levergarantie en beschikken onze uitzendkrachten over de juiste diploma’s en certificaten, zoals het bij ons verplichte VCA-certificaat. Bij MKR Uitzendbureau geldt bovendien: no cure, no pay.

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het selecteren van de beste uitzendkrachten, maar ook in werving en selectiepayrollingen en zzp-bemiddeling.

Uitzendkracht nodig?
Bel meteen 0174 500 927

 
× Heb je een vraag?