Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
vacatures

Werving en selectie

Werving en selectie… geef het uit handen

Als ondernemer heb je het vast al druk genoeg en de zoektocht naar een nieuwe medewerker kost veel tijd. Het schrijven van een goede vacature, het filteren van de sollicitatiebrieven, de sollicitatiegesprekken en uiteindelijke selectie… Geef het uit handen!

MKR Uitzendbureau is gespecialiseerd in werving en selectie. Wij verzorgen alle werkzaamheden rondom de zoektocht en de selectieprocedure. We kijken niet alleen naar de hard skills zoals de behaalde diploma’s en opgedane werkervaring, maar vinden de soft skills net zo belangrijk. Welk type medewerker past goed bij het bedrijf en/of binnen het team? Welke persoonlijke eigenschappen zijn een pre voor de desbetreffende functie? We zetten alles op alles om de beste medewerker te vinden.

Persoonlijk contact voor het beste resultaat

We stellen alleen de meest geschikte kandidaten aan je voor. Daarom nemen wij ruim de tijd om de sollicitanten te leren kennen. Dat betekent automatisch ook dat we jouw bedrijf beter willen leren kennen. Een werving-en-selectieprocedure begint dan ook op locatie. Na een uitgebreide kennismaking gaan wij voor je aan het werk en zorgen wij ervoor dat je totaal geen omkijken meer hebt naar alle bijkomende werving- en selectiewerkzaamheden.

En hebben we een kandidaat gevonden die perfect past binnen de openstaande functie en het bedrijf, maar beschikt hij of zij niet over de juiste papieren? Dan bekijken wij in overleg de mogelijkheden om deze kandidaat alsnog van de juiste diploma’s en certificaten te voorzien. Bovendien geldt bij ons: no cure, no pay. Ook dat is MKR Uitzendbureau!

Op zoek naar tijdelijk personeel? Lees dan meer over onze dienst uitzenden. MKR Uitzendbureau is ook gespecialiseerd in payrolling en zzp-bemiddeling.

Werving en selectie uit handen geven?
Bel meteen 0174 500 927

 
× Heb je een vraag?