Hulp nodig bij het vinden van de juiste match? Neem contact op met MKR!

Werving en selectie

Vind jij het moeilijk om in te schatten welke kandidaat geschikt is voor de functie? Of wil je er niet te veel tijd aan besteden, omdat je de focus wil houden op jouw onderneming? Laat dit dan aan MKR over. 

We nemen het werk voor je uit handen

Openstaande vacatures kunnen veel tijd kosten. Als ondernemer heb je het al druk genoeg, wat ook de reden is dat je op zoek bent naar extra personeel. Mkr uitzendbureau is gespecialiseerd in de werving en selectie van geschikte kandidaten. Wij nemen het gehele proces voor je uit handen, van het schrijven van de vacatures en de beoordeling van de sollicitatie tot het voeren van diverse gesprekken. 

We kijken niet alleen naar de hard skills zoals de behaalde diploma’s en opgedane werkervaring, maar vinden de soft skills net zo belangrijk. Welk type medewerker past goed bij het bedrijf en/of binnen het team? Welke persoonlijke eigenschappen zijn een pre voor de desbetreffende functie? We zetten alles op alles om de beste medewerker te vinden.

Persoonlijk contact staat op één

Om de juiste kandidaat voor de openstaande vacature te vinden, is het net zo belangrijk om jou als opdrachtgever te leren kennen. Wat zijn de kernwaarden van het bedrijf en wat voor type mensen heb je nodig voor de functie? We komen voor het werving- en selectieproces graag langs op locatie om het bedrijf beter te leren kennen. Vervolgens schatten we tijdens de sollicitatiegesprekken in of een kandidaat bij jullie werkethiek past, waarna we de meest geschikte kandidaten aan je voorstellen. Samen werken we aan de juiste match tussen werknemer en werkgever.

Als de klik er is tussen beide partijen, maken we graag alles voor je in orde, van het contract tot de salarisverwerking. Als de perfecte kandidaat niet over de juiste papieren blijkt te beschikken, dan bekijken we in overleg de mogelijkheden om deze werknemer alsnog van de juiste diploma’s en certificaten te voorzien.