Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
vacatures

ZZP-bemiddeling

Bouw als ZZP’er een klantenkring op met ZZP-bemiddeling

Als zzp’er ben je volgens de Belastingdienst verplicht meerdere opdrachtgevers per kalenderjaar te hebben. Voor sommige zzp’ers is dat geen probleem, andere hebben meer moeite met het vinden van verschillende opdrachten.

MKR Uitzendbureau heeft veel ervaring in zzp-bemiddeling. Dat werkt in grote lijnen zoals uitzendenen heeft als doel het koppelen van de juiste zzp’er aan de juiste vacature(s). Daarbij kijken we uiteraard naar wat je kan en leuk vindt, maar we vinden het ook heel belangrijk dat je daadwerkelijk past binnen het bedrijf en/of het team waarvoor je werkt.

Het verschil tussen uitzenden en ZZP-bemiddeling

Als we voor jou de juiste opdracht hebben gevonden, ben je verzekerd van een betaaltermijn van zeven dagen. We doen ons uiterste best om jou aan meerdere opdrachtgevers per jaar te koppelen, zodat jij je klantenkring kan blijven uitbreiden.

In tegenstelling tot onze uitzendkrachten, ben je zelf verantwoordelijk voor het behalen van de benodigde diploma’s en certificaten, zoals het bij ons verplichte VCA-certificaat. Ook moet je als zzp’er in het bezit zijn van de benodigde materialen en het gereedschap om jouw functie goed te kunnen uitoefenen.

MKR Uitzendbureau is ook in te schakelen voor werving en selectie en payrolling.

Klantenkring opbouwen met ZZP-bemiddeling?
Bel meteen 0174 500 927

 
× Heb je een vraag?