Hulp nodig bij het vinden van de juiste match? Neem contact op met MKR!

ZZP Bemiddeling

Heb je als ZZP’er moeite met het vinden van nieuwe klanten? MKR denkt graag met je mee en maakt de juiste match.

Als zzp’er profiteer je van een aantal voordelen. Zo heb je alle vrijheid om je werktijden in te delen en je bepaalt je eigen uurloon. Een nadeel kan zijn dat je zelf je klanten moet zoeken. Voor sommige zzp’ers is dat geen probleem, anderen hebben hier meer moeite mee. MKR denkt graag mee en zorgt ervoor dat jij je tijd kunt besteden aan hetgeen waar je goed in bent: je werk! 

Wij koppelen de juiste zzp’er aan de juiste vacature(s), zodat alle partijen weer verder kunnen. We kijken hierbij naar de mogelijkheden en wensen van de zzp’er, maar ook naar de gewenste eigenschappen van de functie en het bedrijf.

Vergroot je klantenkring door dit aan MKR uit te besteden

Als zzp’er ben je volgens de Belastingdienst verplicht meerdere opdrachtgevers per kalenderjaar te hebben. Laat MKR je helpen om je klantenkring uit te breiden, terwijl jij verder kunt met je eigen werk.

Als we voor jou de juiste opdracht hebben gevonden, ben je verzekerd van een betaaltermijn van 7 dagen. In tegenstelling met onze uitzendkrachten, ben je wel zelf verantwoordelijk voor het behalen van de benodigde diploma’s er certificaten, zoals het bij ons verplichte VCA-certificaat. Ook verwachten we van je als zzp’er dat je in het bezit bent van de benodigde materialen en het gereedschap om je werk goed uit te kunnen oefenen.